Aktuellt

Den 18 september 2017 träffades Svenska Facilitatornätverket på Scandic Ariadne i Frihamnen för årets tredje nätverksträff, denna gång en heldag.

 

Dagen innehöll ett fullmatat program som genomfördes i workshopform där delar som icebraker, frågeställning att jobba med i olika konstellationer under dagen, idégenerering och prioritering, hinder och nya perspektiv och slutligen redovisning av grupparbeten fanns med på schemat.

Temat för dagen var att "Våga nytt" och vi fick prova på en hel del spännande metoder och verktyg.

 

Under träffen fick vi också inspiration av Daniel l Brodecki som lärde oss ett nytt och utmanande sätt till aktivt lyssnande samt spännande information av Samuel Hedberg kring Hyper Island och deras verksamhet. Samuel bjöd också på övning och verktyg.

För att utmana våra tankar kring normer och jämställdhet hade vi engagerat visartisten Tina Wilhelmsson som gjorde tre bejublade minispelningar.

Dagen gav möjlighet till tankar, reflektioner och utmaningar och vi fick flera tillfällen att samtala med varandra.

 

Vi var ett ca 45 medlemmar och gäster som slutit upp. Tack alla som bidrog med engagemang och energi till inspirerande heldag!

 

Träffen avslutades med "Skål för Svenska Facilitatornätverket" 10 år!. Vi skålade, åt snittar och trivdes i Skybaren. Jubileumsfirandet återkommer vid de följande två nätverksträffarna.

 

Svenska Facilitatornätverket